Visie van De Groof uitvaartverzorging

Afscheid nemen van een dierbare kan maar één keer. Een goed afscheid is essentieel om het verdriet te kunnen verwerken. Wij spelen tussen het moment van overlijden en de uitvaart een grote rol in het rouw- en afscheidsproces. Daarom gaan wij met zorg, aandacht en respect met dit proces om. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers vriendelijk en gastvrij zijn.
Onze uitvaartverzorgers stellen samen met ons hele team alles in het werk om de juiste begeleiding te geven aan u als nabestaande, op maat gesneden, waarbij de leefomstandigheden en wensen van de overledene en u centraal staan. Wij bieden de mogelijkheid van een traditionele uitvaart tot een eigentijdse, persoonlijke uitvaart.

De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar zijn kleinschalig. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen en vrij voelen om zichzelf te zijn. Wij geven onze gasten graag het gevoel dat ze de tijd en de ruimte krijgen die zij nodig hebben. Luisteren, aansluiten en oprechte interesse vinden wij onmisbaar in de contacten met de nabestaanden.

De medewerkers van De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar hebben oog voor alle nabestaanden. Vanuit die visie is er ook aandacht voor de kinderen en, als dat gewenst is, bieden wij hierin de ouders ondersteuning.
De diensten van De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar zijn laagdrempelig en daarmee toegankelijk voor iedereen.

Attitude van medewerkers:

Onze medewerkers vinden een balans tussen professionaliteit en oprechte betrokkenheid. Zij sluiten aan bij de specifieke en vaak ook bijzondere wensen van de overledene en u als nabestaande. Hierin zijn zij onbevooroordeeld en geven u voldoende tijd en ruimte om de juiste keuzes te kunnen maken. Wij hebben een open en vriendelijke houding en luisteren naar uw wensen of voorkeuren. De uitvaartverzorgers zijn creatief in het bedenken van mogelijkheden en bekend met een breed scala aan opties. Daarbij worden zij ondersteund door ons team. Nabestaanden voelen zich door de uitvaartverzorgster gehoord en gesteund in het maken van de voor hen juiste en persoonlijke keuzes. Door de uitvaart zo mogelijk door één en dezelfde persoon te laten leiden en voor te laten gaan, vergroten wij het gevoel van vertrouwen in het verloop van de uitvaart. Continuïteit is van groot belang. Dit vraagt van al onze medewerkers een hoge mate van flexibiliteit en betrokkenheid met zorg als drijfveer.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen