Wat kost een uitvaart

U kunt ons dag en nacht bereiken voor melding van overlijden op telefoonnummer 0492 319533

Faciliteiten & locaties

Aula

In het uitvaartcentrum in Beek en Donk beschikken we over een prachtige sfeervolle aula die u alle mogelijkheden biedt voor een persoonlijke en intieme uitvaart of bijeenkomst, geheel naar uw eigen invulling. U kunt voor het gebruik van de aula afwijken van de traditionele uitvaart. De aula beschikt over 150 comfortabele zitplaatsen, met daarnaast aan de wand banken waar u tegenaan kunt “leunen”. In de aangrenzende familiekamer beschikken we ook nog eens over 17 extra zitplaatsen waar op een scherm live mee gekeken kan worden met de dienst.

We beschikken over een moderne en kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie en projectietechniek waarmee u uw presentatie probleemloos kunt vertonen. We kunnen de uitvaartdienst in de aula in Beek en Donk met 3 camera’s geregisseerde opnametechniek in HD kwaliteit voor u opnemen en zelfs kosteloos live-streamen.

Aula van De Groof Uitvaartverzorging

Koffietafel en condoleance in de Orangerie

Na afloop van de auladienst kunt u ervoor kiezen om ook de condoleance of koffietafel plaats te laten vinden in onze prachtige Orangerie. Deze ruimte is geschikt voor koffie met gebak, een broodje, maar ook een borrel met een hapje behoort tot de mogelijkheden. We hebben een breed assortiment waar u uit kunt kiezen. U kunt uw wensen bespreekbaar maken, dan maken we er gezamenlijk een mooi afscheid van. De Orangerie biedt gelegenheid voor een koffietafel of samenkomen voor ongeveer 80 zitplaatsen.Hiernaast zijn ook nog staanplaatsen mogelijk. Verwacht u meer gasten, bespreek dan onze mogelijkheden. Bij mooi weer kan gebruik gemaakt worden van het terras en de binnentuin.De kosten van de condoleance/koffietafel zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Wilt u weten wat het afscheid kost zoals u die wenst? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum De Groof

Binnentuin

U kunt uw afscheidsdienst in onze mooie knusse binnentuin houden. Bij slecht weer is het altijd mogelijk om toch de dienst in de aula voort te zetten.

Binnentuin van De Groof Uitvaartverzorging

Locatie

In Beek en Donk beschikken wij over een sfeervol uitvaartcentrum met diverse rouwkamers/ opbaarkamers/ familiekamers. U kunt daarnaast ook gebruik maken van de aula en de gezellig ingerichte Orangerie (koffiekamer) met terras en ons crematorium ‘t Laar. Het uitvaartcentrum grenst aan de tot verbeelding sprekende binnentuin, waar ook een afscheidsceremonie/dienst kan worden verzorgd.

Ook wanneer u door een andere uitvaartondernemer uw uitvaart laat verzorgen kunt u bij ons terecht. U bent altijd van harte welkom.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen