Duurzame uitvaart

Uitvaart Beek en Donk

Wanneer er iemand overleden is staan wij voor u klaar. Om het overlijden te melden, kunt u ons dag en nacht bellen. Een van onze uitvaartverzorgsters zal contact met u opnemen. Wij helpen u met het vormgeven van het afscheid zoals u dat wilt. Samen met u wordt stap voor stap de gehele uitvaart besproken. De Groof Uitvaartverzorging biedt u een luistert oor waarbij de wensen en belangen van de overledene steeds voorop staan.

Onze uitvaartverzorgers in de regio Beek en Donk

Wij staan voor u klaar met onze persoonlijke aandacht, ondersteunend en vooral ontzorgend. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij er samen voor een mooi en passend afscheid. In deze moeilijke periode zijn wij een klankbord voor u en zullen zo goed als het kan uw wensen naleven. 

 

De Groof Uitvaart

Wat kost een uitvaart in Beek en Donk

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren bepalen samen hoeveel de uitvaart gaat kosten. Deze factoren zijn onder andere:
* De plek waar de uitvaart plaatsvindt (bijvoorbeeld in een kerk of op een begraafplaats)

* De keuze voor een crematie of begrafenis

* Het aantal mensen dat aanwezig zal zijn bij de uitvaart

* De keuze van bloemen of andere rouwdecoraties

* De uitvaartkist of urn die gekozen wordt

* De keuze voor een rouwkaart

De Groof Uitvaartverzorging staat altijd voor u klaar en zal ervoor zorgen dat uw wensen en belangen voorop staan. Na het regelgesprek wordt er een transparante begroting gemaakt en deze wordt samen met u besproken.

Uitvaartcentrum in Beek en Donk

In het uitvaartcentrum in Beek en Donk beschikken we over een prachtige sfeervolle aula die u alle mogelijkheden biedt voor een persoonlijke en intieme uitvaart of bijeenkomst, geheel naar uw eigen invulling. U kunt voor het gebruik van de aula afwijken van de traditionele uitvaart. De aula beschikt over 150 comfortabele zitplaatsen, met daarnaast aan de wand banken waar u tegenaan kunt “leunen”. In de aangrenzende familiekamer beschikken we ook nog eens over 17 extra zitplaatsen waar op een scherm live mee gekeken kan worden met de dienst.

Afscheid nemen kunt u maar één keer doen

Wanneer u in aanraking kimt met het  overlijden van uw dierbare, kunt u altijd contact opnemen met De Groof uitvaartverzorging. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij zijn er dan direct voor u en helpen u verder met de regelingen. Eén van onze ervaren medewerkers komt dan zo snel mogelijk naar u toe. De Groof uitvaartverzorging is gevestigd in Beek en Donk en regelt de uitvaart  o.a.:

Laarbeek, Lieshout, Mariahout, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Gemert, Nuenen, Gerwen, Nederwetten, Boerdonk, Keldonk, Boekel, Handel, De Mortel, Helmond, Stiphout, Deurne, Vlierden, Bakel, Son en Breugel en omgeving.

Wanneer u De Groof Uitvaartverzorging inschakelt, bent u verzekerd van een betrokken lokale partner die met u meedenkt over alle mogelijkheden.

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Hulp bij een uitvaart is er in verschillende vormen; De Groof Uitvaartverzorging helpt u met alle praktische zaken én geeft emotionele steun.

Wat te doen bij overlijden

Wanneer iemand in uw omgeving is overleden, is het fijn om te weten wat er allemaal geregeld moet worden en welke stappen er genomen moeten worden. De Groof helpt u hier graag bij en geeft u duidelijk advies op maat. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de praktische kant van de uitvaart en kunt u zich volledig richten op het verwerken van het verlies.

Crematie in crematorium `t Laar

De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar zijn kleinschalig. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuis voelen en vrij voelen om zichzelf te zijn. Wij geven onze gasten graag het gevoel dat ze de tijd en de ruimte krijgen die zij nodig hebben. Luisteren, aansluiten en oprechte interesse vinden wij onmisbaar in de contacten met de nabestaanden.

De medewerkers van De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar hebben oog voor alle nabestaanden. Vanuit die visie is er ook aandacht voor de kinderen en, als dat gewenst is, bieden wij hierin de ouders ondersteuning.
De diensten van De Groof uitvaartverzorging en crematorium ‘t Laar zijn laagdrempelig en daarmee toegankelijk voor iedereen.

 

Aula

Wilt u een begrafenis? De uitvaartdienst wordt in het algemeen  in een kerk of aula gehouden. De overledene wordt dan naar het graf, memorial of monument gebracht. De asurn kan dan soms ook meegenomen worden naar het graf. Dit is afhankelijk van de begraafplaats waar u gebruik maakt. De Groof staat klaar om met u door te nemen wat er allemaal geregeld moet worden en welke stappen er genomen moeten worden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de praktische kant van de begrafenis en kunt u zich volledig richten op het verwerken van het verlies.

Natuurbegraafplaatsen

De Groof uitvaartverzorging is gespecialiseerd in natuurbegraafplaatsen. Deze unieke begraafplaatsen zijn een perfecte plek om in harmonie met de natuur te rusten. De Groof biedt maatwerk en persoonlijke aandacht, zodat u en uw nabestaande kunnen rouwen op een manier die voor jullie het beste werkt. Wij begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en doen er alles aan om een mooi en persoonlijk afscheid te geven.

Afscheidsdienst in Beek en Donk

De afscheidsdienst is een belangrijk onderdeel van het afscheid. Wanneer u hierover nadenkt, komen er heel wat vragen boven. Hoe laat is de afscheidsdienst? Waar wordt de afscheidsdienst gehouden? Wie geeft een toespraak? De uitvaartverzorger begeleidt u in het maken van keuzes en zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Zo kunt u met een gerust hart afscheid neme

Bespreek uw wensen

Het is belangrijk om van tevoren goed na te denken over de uitvaart en alle mogelijkheden die er zijn. De Groof staat klaar om met u door te nemen wat er allemaal geregeld moet worden en welke stappen er genomen moeten worden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de praktische kant van de uitvaart en kunt u zich volledig richten op het verwerken van het verlies. Hieronder kunt u het wensenboekje downloaden.

Download ons wensenboekje of maak een afspraak om uw wensen vast laten leggen

wensenboekje downloadencontact